Voit jäädä kotiisi vuokralle!

Kokemukset

 Elämäntilanteen muutoksen vuoksi otin yhteyttä Teroon, jotta sain asunnon realisoitua. Neuvottelut sujuivat mutkattomasti ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen. Sain jäädä kotiini asumaan ja etsiä rauhassa uutta asuntoa.

-Sinikka

Asuntoni myynti AMT-Rakennus Oy:lle sujui joustavasti ja vaivattomasti. Sain jäädä kotiini asumaan, kunnes uusi asuntoni valmistui. Näin vältyin raskaalta välimuutolta.

-Eija

Päätimme myydä perikunnan omistuksessa olevan vanhan omakotitalon. Mietimme eri vaihtoehtoja myyntiin, ja kuulimme AMT-Rakennus Oy:stä. Pääsimme kaikista asioista helposti yksimielisyyteen. Kaupat toteutettiin siten, että pääsimme kaikista kiinteistöön kohdistuvista vastuista eroon. Oli sydäntä lämmittävää päästä katsomaan kotitaloamme valmiina, joka oli remontoitu upeasti, vanhaa kunnioittaen.

-Kari

Miksi valitsimme tämän tavan luopua asunnosta? Mahdollisuus jäädä asumaan kotiin toistaiseksi. Myynnin ehdot selvitettiin asiallisesti. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin. Pohtimisaikaa oli riittävästi ja minkäänlaista painostamista ei ollut. Kauppa oli hyvän tavan mukainen. Nyt on tilaisuus tarttua nopeasti uuteen asumistapaan.

-Tyytyväiset Anita ja Ilmari